Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka pasteryzowana

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

1 kg fasolki szparagowej
litr wody
2 łyżeczki soli
łyżeczka cukru

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka pasteryzowana

fasolkę zalać wrzącą zalewą i gotować 3 min. gorącą fasolkę przekładać do słoików i zalać gorącą zalewą w której się gotowała zostawiając ok. 3 cm wolnej przestrzeni od brzegów słoika. pasteryzować 1. dnia przez 1h a 2. 40 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mati13 31.12.2010 13:02
smaczna
Margo1 25.09.2010 18:05
lubię fasolkę
Beata73 25.09.2010 17:53
super fasolka, można w zimie rozbić z niej zupkę!
Łucja1 25.09.2010 17:33
ciekawa fasolka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak