Sposób przygotowania

Steki oprószyć delikatnie solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć na nim steki z obu stron. Przełożyć je do nagrzanego garnka. Na patelnie wlać wino, dodać masło i gotować przez 3- 4 minuty. Następnie sos dodać do steków. Od razu podawać.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    dawno takie dobre rzeczy jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Ciekawy przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa109

    dobre, wypróbuje:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    super mięcho
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawa propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !