Sposób przygotowania

Wątróbkę należy namoczyć w mleku, następnie pokroić w paski, oprószyć pieprzem, papryką i curry. Następnie oprószyć mąką. Na patelni rozgrzać tłuszcz i smażyć na nim kawałki wątróbki. Na koniec wątróbkę przełożyć do garnka, dodać podduszoną cebulkę( wcześniej pokrojoną w plasterki), skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i w miarę potrzeby pieprzem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wątróbkę z curry nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Lubię wątróbkę :) w każdej postaci mi smakuje więc i z Twojego przepisu będę musiała spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    no super też tak jeszcze nie robiłam ale z przepisu skorzystam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jola1512

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawelek180844

    pyszne :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    znakomity pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !