Sposób przygotowania

Z papryczek usunąć gniazda nasienne, oczyścić je z nasionek i sparzyć w osolonej wodzie. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Ser utrzeć z żółtkiem, natką i czosnkiem. Doprawić solą. Gotową masę serową nadziewać papryczki. Skropić oliwą i piec ok. 10 minut w temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wczoraj miałam to zrobić
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    na pewno wypróbuję!
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojj, będzie ostro :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !