Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanapki z chlebka ryżowego

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twarożek 1 op.
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 pęczek
pietruszka zielona 1 łyżka
suszone pomidory 2 łyzki
sól do smaku
pieprz do smaku
sardynki 1 (w oleju)

Przepis i sposób przygotowania na: kanapki z chlebka ryżowego

Twarożek wymieszaj z sardynkami , dymką i natka pietruszki. Dopraw do smaku. Chleb ryżowy pokrój w trójkąty. Smaruj kromki pastą i drugą dociśnij. Podawaj zaraz po przygotowaniu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aga130982 03.03.2012 08:15
mniam mniam mniam
kasiurek 06.09.2010 08:50
idealne dla dbajacych o linie;P
mamusia1 26.08.2010 18:37
dietetyczne i pożywne! przyrządzę na pewno!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak