Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie balatońskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez tradycyjny 1 mały słoik
groszek konserwowy 1/2 puszki
wino białe wytrawne 1/4 szklanki
śmietana 18 proc 1/4 szklanki
sól, cukier, pieprz
matijasy 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie balatońskie

śledzie pokroić na kawałki ułożyć w salaterce zalać sosem Sos do majonezu dodać groszek śmietanę wino doprawić solą cukrem pieprzem wymieszać polać śledzie

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak