Sposób przygotowania

Kotlety, piersi rozbijamy i przyprawiamy (nie panierujemy). Pieczarki smażymy z 3 cebulami, przyprawiamy solą i pieprzem. Średnią blachę wykładamy folią aluminiową, folię smarujemy tłuszczem. Układamy warstwami:
1) kotlet schabowy
2) pieczarki z cebulą
3) posypujemy całość serem żółtym
4) kotlet z piersi
5) posypujemy pokrojoną cebulą
6) dodajemy majonez i śmietanę na całość - polewamy

Pieczemy ok. 1 godz. w temp. 200˚C

Komentarze

  • 9
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IRENA9

    SUPER danie na każdą okazje [jest bardzo podzielna] i bardzo smaczna!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Leonka

    oo bardzo oryginalny przepis, super! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    ładnie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !