Sposób przygotowania

Filet przekręcić przez maszynkę. Następnie wymieszać z bułką tartą i wodą. Przyprawić do smaku. Z powstałej masy formować kuleczki wielkości orzecha włoskiego obtoczyć je w bułce tartej i smażyć na rumiano z obu stron.
Podawać z młodymi ziemniaczkami i surówką z marchewki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Na obiadek super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    klaudia879

    No i jakie pyszne:)
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zbysio

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a indyk na to niemożliwe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    super,lubię kuleczki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Fajna propozycja.
  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    czy to się nie rozleci?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !