Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić na ćwiartki. Przełożyć na patelnię, dodać pokrojoną w piórka cebulę i czosnek przeciśnięty przez praskę. Dodać dwie łyżki marynaty szlacheckiej, pieprz ziołowy, sól, majeranek i przyprawę do ziemniaków. Podpiekać całość na łyżce smalcu tak długo, aż ziemniaki będą miękkie.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    pychota :)
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !