Sposób przygotowania

Mięso pokroić na cieniutkie kotlety z obu stron wysmarować masłem i przyprawić solą, pieprzem i przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz bazylią i majerankiem. Umyte jabłka pokroić na ósemki. W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem ułożyć indyka i obłożyć go jabłkami. Piec ok. 20 minut.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    na słodko jeszcze indyka nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    wolę na ostro
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    a co na to indyk?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    o jej

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !