Sposób przygotowania

Przygotować marynatę: wymieszać czosnkowy sos chili, sos pieprzowy, oliwę z oliwek, pokrojone w piórka cebule oraz pokrojoną papryczkę chili. Dodać przyprawy wedle uznania. Połączyć składniki.

Mięso oczyścić, umyć i osuszyć. Pokroić na plastry, przełożyć do szklanego naczynia i zalać przygotowaną marynatą. Przykryć folia do żywności i odstawić do lodówki na dobę.

Wyjęte z marynaty, lekko osaczone plastry karkówki ułożyć na ruszcie. Grillować około 30 minut, często obracając.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Pyszna karkóweczka:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    jaka aromatyczna, na pewno pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    wspomnienie lata
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    już się nie mogę doczekać lata i grillowania :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    znakomicie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    ,,smaczne\'\'

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !