Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzyby gotowane na zimę

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

grzyby świeże 1 kg
przyprawa do potraw Kucharek 4 łyżki
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: grzyby gotowane na zimę

Grzyby obierz wypłucz i drobno pokrój. Daj do rondla, doprowadź do wrzenia ciągle mieszając. Dopraw przyprawami i gorące wkładaj do słoików. Zakręcone słoiki odwróć dnem do góry.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 03.05.2013 13:07
do sosów idealne!
Megi 27.10.2012 10:58
uwielbiam grzybki
Zoso 31.07.2011 10:14
lubie takie grzybki
Anna189 11.09.2010 19:23
mam nadzieję że się zaczną to spróujęb
kamilaj 09.09.2010 21:40
bleee nie przepadam za grzybami
noculos 07.09.2010 11:21
lubie marynowane grzyby

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak