Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Talarki z pstrągiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

1/2 pojemnika śmietany kremówki
1 łyżeczka chrzanu ze śmietaną
25 okrągłych kromek pumpernikla
1/2 peczka natki
pstrąg wędzony filet 25 dag
Pieprz biały mielony Prymat
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Talarki z pstrągiem

Pstrąga zmiksowac ze śmietaną. Doprawic do smaku solą, białym pieprzem i chrzanem. Masę rybną przełożyc so szprycki z końcówką w kształcie gwiazdki, udekorowac kromki pumpernikla. Ozdobic kawiorem i natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwona332 21.10.2010 12:31
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak