Sposób przygotowania

Przyprawioną rybę obtoczyć w mące i usmażyć na patelni. Marchew i brokuły ugotować do miękkości w osolonej wodzie. Ziemniaczki wcześniej ugotowane podsmażyć na patelni na złoty kolor. Majonez wymieszać z przyprawami i śmietaną dodać sok z cytryny. Całość dokładnie wymieszać. Powstałym sosem polać rybę i warzywa wyłożone na talerzu.

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pychota
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a co na to łosoś
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    a co na to łosoś

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !