Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rogaliki Ewuni

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 20 dkg
cukier 10 dkg
mąka 30 dkg
migdały 10 szt
cukier waniliowy 1 opak

Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki Ewuni

Masło utrzeć na pianę, wsypać obrane zmielone migdały i w dalszym ciągu ucierając, dodawać po trochu mąkę i cukier. Ciasto zagnieść, rozwałkować, uformować rogaliki i upiec w 180 stop.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

SyMiki 26.11.2011 18:17
muszę wypróbować
SyMiki 26.11.2011 18:17
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak