Sposób przygotowania

Pieczeń rozetrzeć z namoczoną i odciśniętą bułką .Dodać posiekaną i uduszoną w 1 łyżce masła cebulę ,jajko i żółtko.Wyrobić,doprawić formować wałeczki,obtaczać je w tartej bułce i smażyć na reszcie masła.Podawać z gotowanymi warzywami.
Z resztek pieczeni można formować zrazy i podawać z sosem pomidorowym lub ogórkowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna216

    rewelacja!!!!gorąco polecam,naprawde warto sprobować:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetycznie się zapowiada :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Joanna120

    mniam mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    bardzo lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !