Sposób przygotowania

Mikserem utrzeć jajka z cukrem i cukrem waniliowym, w trakcie miksowania dolewać fantę a następnie olej. Stopniowo dodawać mąke wymieszaną z proszkiem do pieczenia. miksując na gładką masę, Caisto wyłozyc do natłuszczonej tortownicy. Piec przez 25 minut w temp 180 stopni ostudzić.
Masa: ubić mikserem śmietanę z cukrem waniliowym i Snieżką. Do masy dodac 2/3 malin wymieszać, rozsmarować na cieście. Wstawić do lodówki na okolo 3 godziny. Przed podaniem udekorować pozostałymi malinami...

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam znakomity przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !