Sposób przygotowania

Umyte mięso pokroić na małe kawałeczki. Następnie obtoczyć je dokładnie w mące. Na patelni rozgrzać olej i smażyć na niej mięso, aby stało się białe. Następnie zalać wodą i dusić ok. 2 minut. dodać starty na tartce ogórek kiszony i dusić następne 2 minuty. Przed podaniem doprawić śmietaną.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewa99

    kurczak z ogórkiem hmmmm ciekawe połaczenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    komentarz do zdjęcia: do potrawy dodałam jeszcze duuużo siekanego koperku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a co na to pierś
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    a pierś na to nie możliwe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !