Sposób przygotowania

Jajka trzeba ugotować na twardo, następnie obrać i zetrzeć na tarce – jak do pasty jajecznej. Cebulkę pokroić w kostkę drobną i zeszklić na patelni, posiekać szczypiorek lub koper (kto co woli) wymieszać jajka ze szczypiorem, jajkiem surowym oraz bułka tartą. Formować kotleciki i smażyć na rozgrzanej tłuszczem patelni, podawać z surówką już bez ziemniaków.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    meredith

    smakowite :) zwlaszcza jak ktos lubi jajka
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    naprawdę ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Bardzo fajny przepis.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !