Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrzanowa pasta kanapkowa z wędzonej makreli

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 sztuka
ogórki konserwowe 2 sztuki
szczypiorek 2 łyżki
Chrzan śmietankowy Smak 1 łyżeczka
sok z cytryny do smaku
majonez 1 łyżka
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Chrzanowa pasta kanapkowa z wędzonej makreli




Makrelę obrać od ości i rozdrobnić widelcem.

Dodać pokrojone w drobną kostkę ogórki i pozostałe składniki.

Doprawić solą i pierzem.

Wymieszać i odstawić do lodówki na 30 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Monika-twin 13.06.2016 22:35
Rewelacja pomysł.
Barbara13 13.06.2016 22:10
robię podobną ale bez chrzanu...fajny pomysł
cukiereczek 13.06.2016 17:10
taka pasta jest smaczna
Maridka19 13.06.2016 07:47
Domowe najlepsze :)
Katarzyna59 12.06.2016 21:12
świetna propozycja na śniadanie
KORAL 12.06.2016 20:26
Pyszna pasta , śliczne zdjęcie
Futka 12.06.2016 19:56
Świetna i bardzo smakowita pasta :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak