Sposób przygotowania

cebulę kroimy w półplastry i podsmażamy na maśle. Jak się zeszkli dodajemy pokrojoną w kostkę szynkę.
Jajka mieszamy z mlekiem, doprawiamy solą i pieprzem i wlewamy na patelnię z cebulą i szynką. Dodajemy pokrojony pomidor i oliwki zielone pokrojone w plasterki (kilkanaście sztuk). Na sam koniec dodajemy pokrojony w kosteczkę żółty ser. Smażymy wszystko razem aż jajka się zetną.

Komentarze

  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Z oliwkami nie robiłam......a uwielbiam oliwki:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    jeszcze takiej jajecznicy nie jadałam:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !