Sposób przygotowania

Rybę ugotować na parze. W żaroodpornym naczyniu ułożyć ziemniaki, rybę i kukurydzę. Masło rozpuścić w rondelku z dodatkiem mąki. Następnie zmniejszyć ogień i stopniowo dodać mleko. Powstały sos doprawić do smaku i zalać nim rybę i ziemniaki. Piec w piekarniku 20 minut. pod koniec można dodać jeszcze 2 łyżki startego sera żółtego.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe zrobie
  • 5
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej ,a co na to ryba?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie dla mnie :-(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie dla mnie :-(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    to nie wiem czy warto ryzykować ?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !