Sposób przygotowania

1. Przygotować biszkopt czekoladowy.
2. Przygotować krem karmelowy: utrzeć kostkę margaryny, dodać gotowy karmel (mleko skondensowane), zmiksować. Dodać uprażony na patelni słonecznik. Wymieszać
3. Przygotować krem czekoladowy: utrzeć kostkę margaryny, dodać nutellę lub krem czekoladowy, zmiksować. Dodać rodzynki. Wymieszać.
4. Na biszkopt kłaść kolejno: krem karmelowy, czekoladowy, pokrojone w plastry banany, bitą śmietanę ( ubić kremówkę, dodać żelatynę, zmiksować).
5. Posypać kawą

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Wygląda ciekawie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ciekawy przepis! :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    Pyszne, uwielbiam to ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    lukoszek88

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !