Sposób przygotowania

Owoce umyć i wydrylować jabłka i gruszki obrać wykroić gnaizada i pokroić w ósemnki. Wszystkie owoce wymieszać z cukrem i odstawić na 12 godz. Następnie przełożyc do rondla i podgrzać na małym ogniu ok 1,5 godz. POd koniedc dodać przyprawy korzenne i skórkę pomarańczy. Drzem przełożyć do słoików i pasteryzować ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    hm...brzmi ciekawie...
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    przepyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !