Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy olej kładziemy plastry boczku i smażymy z obu stron aż mocno się zarumieni, można posypać ulubionymi przyprawami.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    mmmm pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosiek1

    fajne n grilla
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !