Sposób przygotowania

Oowce umyć osuszyć i wydrylować i przełożyć do garnka pod przykryciem rozprawac. Gdy sliwki pokryją sie sokiem zdjąc pokrywkę zwiększyć neico ogień odpawoać prze zok 1 godz. często mieszając. Odstawić do następnego dnai. Czynnośc powtarzać prze 3 dni. Ostatneigo dnia wsypac cukier i odparować tak długo aż powidło bedzie odstawac od rondla. przełożyć do słoika pasteryzowac 10 min

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie takie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakosz1988

    mmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne i domowe hmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !