Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy w osolonej wodzie. Rozgrzewamy tłuszcz na wysokiej patelni. Wrzucamy pokrojoną w paski cebulę i smażymy na złoto, dodajemy ziemniaki pokrojone w talarki i posypujemy przyprawą do ziemniaków. Smażymy kilka minut. na koniec wtrzepujemy dwa jajka i mieszamy razem aby wszystko się razem ścieło.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    fajowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    można spróbowac
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !