Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip szpinakowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak mrożony 400 g
czosnek 3 ząbki
sól, pieprz
twaróg 250 (półtłusty)

Przepis i sposób przygotowania na: Dip szpinakowy

1. Szpinak rozmrozić i podgrzewać do całkowitego odparowania wody.
2. Zmiksować z twarogiem i czosnkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

halina17 24.08.2010 10:53
Dobry przepis.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak