Sposób przygotowania

1. Cukinię bez skóry pokroić w kawałeczki, poddusić na patelni z czosnkiem i łyżeczką masła, jak cukinia będzie już miękka dodać 3 łyżki śmietany kremówki.
2. Ugotować nitki na półtwardo, połączyć z cukinią.
3. Niebo w …

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Zajadam się połączeniem czosnku z cukinią, dla mnie to proste danie dostarcza wiele rozkoszy dla podniebienia!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    muszę spróbowac
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    takiego dania jeszcze nie jadłam,muszę wypróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    dobre,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !