Sposób przygotowania

1. Cebulę pokroić w kostkę, pora w pół kółka.
2. Żołądki dokładnie umyć, wrzucić do garnka, zalać wodą.
3. Gotować przez 20 min, zszumować.
4. Dodać pokrojone warzywa + papryczki chili pokrojone w kółka.
5. Dodać tymianek, majeranek, sól, pieprz do smaku.
6. Dodać 2 łyżki chrzanu tartego.
7. Dotować jeszcze 40 min.
8. Podawać z kaszą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Zofia12

    Tanie danie dla smakoszy podrobów!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    właśnie, trzeba być smakoszem żołądków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !