Sposób przygotowania

Do mięsa dodać obrane i posiekane pieczarki,namoczoną w mleku i odciśniętą bułkę,drobno pokrojoną pietruszkę,posiekaną i zrumienioną cebulę,jajko,sól,pieprz i dokładnie wymieszać.Formować owalne kotlety,obtoczyć w tartej bułce i smażyć po 5-8 minut z obu stron.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna216

    Super ,mniam ,mniam,!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    szkoda że nie ma fotki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !