Sposób przygotowania

SŁOIKI SPARZAMY ,UKŁADAMY W NICH CIASNO OGÓRKI DODAJEMY KOPER,CHRZAN ,CZOSNEK I PO LISTKU DĘBU NA JEDEN SŁOIK ZALEWAMY WODA PRZEGOTOWANĄ I WYSTYGNIĘTĄ,DODAJEMY ŁYŻKĘ SOLI NA LITR WODY.ZAKRĘCAMY DOKŁADNIE I ODSTAWIAMY W CIEPŁE MIEJSCE NA KILKA DNI ZANIM ZANIESIEMY DO PIWNICY .SMACZNEO!

Komentarze

  • 9
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Takiego przepisu nie widziałem jeszcze -dzięki
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    nigdy nie dodawałam liści dębu, musze spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Jeszcze nie dodawałam liści dębu do ogórków
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelinapac

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    świetnie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    lubie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !