Sposób przygotowania

Jeżyny umyć pod bieżącą wodą i osuszyć.Z mąki,masła,kokosu i 3 łyżek cukru zagnieść kruszonkę.Jeżyny włożyć do naczynia żaroodpornego,posypać 3 łyżkami cukru i na górę rozsypać kruszonkę.Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni,tak długo aż kruszonka się zrumieni(około 30-35 minut).Podawać po wyjęciu z piekarnika.Smacznego!

szklanka=250 ml

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Super - polecam
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Pomysłowo!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Polecam przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    zjadłoby się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !