Sposób przygotowania

W sparzoną pomarańczę wbijamy goździki i pieczemy w 200 stopniach przez 25 minut.
Resztę przypraw gotujemy w wodzie aż 1/2 płynu wyparuje. Porto łączymy z przecedzonym wywarem i upieczona pomarańczą. Podgrzewamy 15 minut. Kostki cukru rozdrabniamy pocierając nimi o skórkę z cytryny. Dodajemy do napoju wraz ze szczyptą gałki.

Komentarze

  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały drink!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    wspaniały drink!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    dużo pracy, ale efekt oszałamiający!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    dużo pracy, ale efekt oszałamiający!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ciekawe w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    ciekawe w smaku!
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !