Sposób przygotowania

upiec biszkopt, nasączyć rumem (1/2szklanki) lub pończem:
3/4 szklanki wody
olejek rumowy
4łyżki cukru

MASA:
ubić:
*1/2litra śmietany kremówki 30%
* dwie śnieżki w proszku

Do ubitej smietany dodać 150g. wiórek kokosowych oraz rozpuszczoną (przestudzoną) białą czekoladę wymieszać dokładnie i połozyć na biszkopt. Posypać wiórkami lub jeżeli ktoś lubi to płatkami migdałowymi.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    robię podobne ciasto, pyszne jest :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    pyszne jest
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    koniecznie spróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    również robię podobne ciasto:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !