Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

deserowa fantazja

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka wiśniowa
budyń śmietankowy
400 ML MLEKA

Przepis i sposób przygotowania na: deserowa fantazja

galaretkę rozprowadzić w 300 ml wrzącej wody. pucharki napełnić w połowie płynną galaretką. budyń ugotować w 400 ml mleka ostudzić. do pucharków z galaretką przełożyć budyń. nie mieszać!! całość pozostawić do zastygnięcia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 19.09.2010 20:02
lobię słodkości
Łucja1 19.09.2010 18:15
szybki deser!
Beata73 12.09.2010 14:56
proszte,szybkie i jakie smaczne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak