Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

torcik cytrynowo-kokosowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

2 galaretki cytrynowe
szkl. śmietany30%
3/4 szkl. cukru
Biszkopty
kefir 500 ml
wiórki kokosowe 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: torcik cytrynowo-kokosowy

galaretki rozpuścić w 2 szkl. wody ostudzić. wiórki połączyć z kefirem i pozostawić na 30 min.. śmietanę ubić z cukrem. wiórki połączyć z garaletką i śmietaną. w tortownicy ułożyć biszkopty. na biszkopty wyłożyć masę. wstawić do lodówki na 2 godz.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gacopierz23 19.09.2010 20:01
szybko i smacznie
Łucja1 16.09.2010 13:56
szybki torcik! doskonały efekt!
Beata73 12.09.2010 14:55
pyszny i łatwy przepis! na pewno zrobię taki torcik!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak