Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolką szparagową

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół warzywny 1,5 litra
marchewka pokrojona w kostkę 1 sztuka
pietruszka pokrojona w kostkę 1 sztuka
fasolka szparagowa (mrożona) 1 opakowanie
śmietana 120 ml
przyprawa do zup 1 łyżka
ziemniaki 5 sztuk
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową

Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę. Do wrzącego rosołu dodajemy pokrojone ziemniaki, marchew, pietruszkę i fasolkę szparagową. Gotujemy do miękkości. Doprawiamy solą,pieprzem i magi. Rozprowadzamy śmietanę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 18.07.2013 11:07
pyszna,też czasem gotuję taką zupkę
madzialena19 06.05.2013 11:48
Lubię zupy .
krysia50 06.05.2012 19:20
bardzo dobra zupa
Dariusz8 11.05.2011 19:58
smaczna zupa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak