Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z fasolką szparagową

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka pokrojona w kostkę 1 sztuka
pietruszka pokrojona w kostkę 1 sztuka
ziemniaki pokrojone w kostkę 5 sztuk
rosół warzywny 1,5 litra
śmietana 120 ml
przyprawa do zup 2 łyżki
fasolka szparagowa (mrożona) 1 opakowanie
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z fasolką szparagową

Do wrzącego rosołu dodajemy pokrojoną marchewkę, ziemniaki, pietruszkę oraz fasolkę szparagową.Gotujemy do miękkości, doprawiamy solą, pieprzem, magi. Rozprowadzamy w zupie śmietanę

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dariusz8 08.01.2012 17:38
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak