Sposób przygotowania

· pieczarki myjemy, obtaczamy w jajku i bułce tartej połączonej z sezamem,
· smażymy na głębokim oleju kilka sekund,
· wyjmujemy osączamy, każdą nabijamy na wykałaczkę,
· flądrę kroimy na 10 kawałków, na wykałaczkę nadziewamy po 1 cebulce i kawałku ryby,
· ser kroimy na 10 kawałków, na wykałaczkę nadziewamy po 1 oliwce i kawałku sera,
· przekąski układamy na półmisku, kropimy oliwą i sokiem z limonki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Pomysławe i fajnie się prezentuje.
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    super pomysł na impreze
  • 5
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    egzotycznie sie preznetuję
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    justyna111

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    świetne talerzyki na przystawki :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    koreczki mile widziane na każdej imprezie :-)
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    ładnie się prezentują
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smakowite te kąski
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !