Sposób przygotowania

W naczyniu rozmiksować masę krówkową , rum i do ostrości dodać spirytusu. Rozlać do butelek i szczelnie zakręcić.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zosia31

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    chyba się skuszę i zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    chyba wypróbuję, może być super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    piękny fioletowy kolor ach przepraszam to świeczka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pysznosci
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    takiego likieru nie robiłam i nie piłam jeszcze.
  • 3
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    apetycznie się prezentuje ,mnie zmyliło zdjęcie ,bez otwracia go w całości widać tylko tą świeczkę ,:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    na deszczowy dzień poproszę jednego...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Laila2786

    uwielbiam domowe likierki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !