Sposób przygotowania

Sposób przygotowania:
Masło wymieszać z kaparami i przyprawą grill ziołowy Prymat. Osuszone pstrągi nadziać aromatycznym masłem i owinąć folią aluminiową posmarowaną oliwą. Tak przygotowaną rybę grillować z każdej strony po 10 minut. Podawać z chrzanem śmietankowym, cytryną i mini ogóreczkami.


Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    misia123410

    aż ślinka leci jakie apetyczne:)
  • 0
    010
    Opublikowano

    2milutka

    na taką rybkę zawsze się skuszę ;)
  • 0
    sam_5124_fit-800-600
    Opublikowano

    Maridka19

    Ale pyszności :)
  • 0
    gotowanie-na-parze
    Opublikowano

    ilka01

    pychota :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kolorowa

    Ale świetnie wygląda !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    tobi1989

    Super danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !