Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pole ryżowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarek 0,5 kg
papryki 2
udka kurczaka 4
do wywaru:
wody 4 szkl
koncentrat pomidorowy do smaku
keczup do smaku
czosnku 2 ząbki
cebula 1
Papryka słodka mielona Prymat
majeranek
kostka rosołowa
przyprawa uniwersalna Kucharek
Liść laurowy suszony Prymat
sól
pieprz
margaryna
ryż 3 woreczki

Przepis i sposób przygotowania na: Pole ryżowe

Wszystkie przyprawy zagotować z wodą. Na blachę wsypać surowy ryż, pieczarki pokrojone z małe plasterki i papryke w kostkę na to układamy udka, wszystko zalewamy wywarem i dusimy w pikarniku do miękkości około 60 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adam1f 03.05.2013 20:14
ciekawa potrawa
maryśka 29.06.2011 08:18
fajne
ewasylwia 02.10.2010 09:44
ciekawa nazwa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak