Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Farsz piekarkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dkg
cebula 2 sztuki
czosnek 4 ząbki
masło 1 łyżka
kucharek, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Farsz piekarkowy

Pieczarki obieramy, kroimy w plasterki, cebulę w krążki a czosnek w plasterki lub kosteczkę. Wszystko wrzucamy na roztopione masło. Mocno przyprawiamy. Dusimy pod przykryciem ok. 15 minut. Farsz nadaje się do pizzy, zapiekanek, kotletów zbójnickich.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 24.08.2010 08:44
Przydatny przepis!
Margo1 23.08.2010 16:08
Farsz dobry na pewno, ponieważ znajdują się moje ulubione składniki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak