Sposób przygotowania

Jeśli nam pozostał wywar z dnia poprzedniego , możemy tylko zabarwić przecierem pomidorowym , zaprawiamy wodą z mąką i na sam koniec jogurt naturalny.Można pomidorową zapodać z ryżem.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jedna z moich ulubionych
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    moich tez:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jedno zdjęcie jest nie moje
  • 4
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    moja ulubiona zupka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    świetnie wygląda i jeszcze lepiej smakuje!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ulaaa

    ulubiona zupa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    a moja nie:P
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wiem :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo ją lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    David

    moja z ulubionych
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    lubię pomidorową

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !