Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

domowy kechup

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pomidory 6 szt
papryka 1 szt
cebula 1 szt
czosnek 1 ząbek
pieprz, sól

Przepis i sposób przygotowania na: domowy kechup

Pomidory obieramy ze skórki gniazda usuwamy a resztę kroimy i wkładamy do garnak razem z pokrojoną cebulą i czosnkiem oraz papryką. Dusimy powoli aż warzywa zmiękną dodajemu sól i pieprz. Następnie miksujemy i mamy gotowy kechup przprawiazmy wg uznania

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Poison1988 31.10.2012 13:09
świetny! Sama jeszcze ketchupu nie robiłam a pewnie lepszy od kupnego :)
Kuchareczka2 01.03.2012 10:43
trzeba wypróbować bo super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak