Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ŻEBERKA W PIWIE

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żeberka 1 kg
cebula 50 dkg
piwo jasne 0,5 l
Przyprawa uniwersalna kucharek., majeranek
sól, pieprz
olej do smażenia
mąka do panierowania

Przepis i sposób przygotowania na: ŻEBERKA W PIWIE

żeberka myjemy i kroimy na masłe porcje- oprószamy solą i pieprzem i obtaczamy mąką. obsmażamy na oelju. Cebulę kroimy w plastry i podsmazamy na złoty kolor i dodajemy przyprawy oraz żeberka i piwo. Dusimy pod przykryciem azmięso będzie miekkie doprawiamy do smaku solą i piperzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 09.07.2013 19:03
fajny przepis do zrobienia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak