Sposób przygotowania

Żółtka utrzeć z cukrem na parze. Gdy masa zgęstnieje, ostudzić, wsypać mąkę, kakao, wlać roztopione masło, wymieszać, dodać pianę z białek. Całość mieszać delikatnie
Piec 45 minut w temperaturze 180°C. Posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Pychota:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    fajne prościutkie ciastko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ale wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    smacznie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena40

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !