Sposób przygotowania

Groszek wstawiamy i gotujemy , połowę miksujemy, a resztę odkładamy, następnie to oddzielamy żółtka od białek i dodajemy do groszkowego ruree, bo taki własnie powinien być , dodajemy mąkę , sól, pieprz i pozostały niezmiksowany groszek. Na koniec łączymy pianę ubitą z białek i smażymy na oliwie placuszki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    ciekawe i smaczne
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Mają taki inny smak
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy tak nie robiłąm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Dla mnie to coś nowego!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    muszę zrobić takie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !