Sposób przygotowania

Korzenie pasternaku umyć ,ugotować ,obrać i pokroic w kostkę .Jabłka tez pokroić w kosteczkę pokropić sokiem cytryny dodać orzechy i majonez.Doprawić i wymieszać

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    Jeszcze nie jadłam pasternaku.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepis rewelacja :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    muszę wypróbować
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    o jej
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    o nie
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    nie jadłem nigdy pasternaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !